„Съвършена“, „перфектна“, „изумителна“, „нереална“ дори… Всички тези комплименти щедро се

...
„Съвършена“, „перфектна“, „изумителна“, „нереална“ дори… Всички тези комплименти щедро се
Коментари Харесай

Лъсна грозната истина за реалната визия на Елеонора Манчева

„ Съвършена “, „ съвършена “, „ изумителна “, „ нереална “ дори… Всички тези похвали обилно се изсипват върху главата на Елеонора Манчева. Бившата Мисис България и Мисис Вселена, както и някогашна брачна половинка на футболиста Владо Манчев, написа nie-jenite.bg

Има обаче една „ дребна “ детайлност, която убягва на почитателите на Ели. И тя е, че въпросните й трофеи датират от далечната 2007 година. От тогава до в този момент са минали има-няма 13 лета, през които доста вода е изтекла и доста неща са се трансформирали. С изключение на едно – самата Елеонора, която е като балсамирана.

При все, че на 1 август тази година тя ще навърши 40 години, визията й на порцеланова кукла е някак странна. И разбираемо буди подозрение у по-наблюдателните консуматори в обществените мрежи.

Няма по какъв начин времето да не постави своя отпечатък върху лицето на хубавицата, чиято хубост не отхвърляме. Проблемът е в обезверените й напъни да резервира момичешкото си лъчение и прохлада, което е безусловно невероятно без фотошоп.

Която и от фотосите на Елеонора Манчева да погледнем във Facebook, ще забележим едно и също – лице, по което няма и помен от бръчица, петънце или сянка.

Дори кожата на шията й е по-гладка от порцелан, което приказва единствено за едно – значителни порции филтри и „ замазки “ от приложенията за разкрасяване.

Прави усещане и че Манчева старателно заобикаля папарашките фотоси на открито, които могат да я уловят в неизгодна за нея светлина. Когато се снима с други хора, тя още веднъж обработва лицето си на фотосите, преди да ги разгласява в мрежите.

„ Това не е обикновено. Така или другояче е красива жена, от кое място тези комплекси?! Тя Анджелина Джоли остарява с достолепие и класа, а наша Елеонорка се прави на „ хвани ми потника за ръкавите “!

„ Кого заблуждава с тези фотоси?! И какво ще прави като стане на 60 – ще се затвори в пещера ли “, смеят се потребителки във Фейса.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР