Саутхямптън победи Ливърпул след геройско опълчение с 1:0. Светците вкараха

...
Саутхямптън победи Ливърпул след геройско опълчение с 1:0. Светците вкараха
Коментари Харесай

Саутхямптън победи Ливърпул след геройско опълчение

Саутхямптън победи Ливърпул след геройско опълчение с 1:0. " Светците " вкараха гол на началото на срещата. През второто полувреме се игра на една врата, само че Салах и компания по този начин и не можаха да изравнят.
 Саутхямптън - Ливърпул, онлайн онлайн
Саутхямптън - Ливърпул 1:0, гол на Дани Ингс

Шампионите са в мини рецесия, Ралф Хазенхютъл се завръща след самоизолация

Още във втората минута Дани Ингс се разписа във вратата на Алисон. Бившият състезател на Ливърпул получи пас зад отбраната от Джейм Уорд-Праус, който извърши фаул по заучен метод. Джордан Хендерсън покри засадата и Ингс трансферира технично Алисон. Топката падна в далчения ляв ъгъл на вратата за 1:0.

Попадението стъписа играчите на Ливърпул, които въпреки и да владееха мног топката, по този начин и не стигаха до головия положения. " Светците " пресираха и поглждаха самоуверено напред при всяка въжност.

Муса Дженепо получи травма и беше сменен от Нейтън Тела. Точно Тела можеше да направи резултата 2:0, само че негов прекрасен удар след хубава самостоятелна акция изкара топката в навън.

Мохамед Салах един път беше надифран от вратаря Фрейзър Форстър. Тогава египтянинът беше в засада. В добавеното време Салах не можа да уцели вратата от комфортна позиция след удар с глава.
 Снимка 512240
Източник:

ОЧКВАЙТЕ ОЩЕ ШОДРОБНОСТИ!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР