Саутхемптън задълбочи кризата в представянето на Уотфорд напоследък, като го

...
Саутхемптън задълбочи кризата в представянето на Уотфорд напоследък, като го
Коментари Харесай

Саутхемптън взе скалпа на Уотфорд, три преигравания за ФА Къп

Саутхемптън задълбочи рецесията в представянето на Уотфорд в последно време, като го изхвърли и от най-старата клубна конкуренция във футбола ФА Къп. Южняците надвиха с 1:0 в единствения мач от 17:00 часа от съботната стратегия, противопоставил един против различен два отбора от Висшата лига.

Единственото попадение в този мач падна в самото му начало. Още в 4-та минута прецизен беше младият бранител Джак Стивънс, а до края на дуела други попадения по този начин и не паднаха. Това се оказа задоволително на "светците " да се класират за петия кръг на шампионата.

За там не могат да са сигурни участниците в три други дуела от тази фаза, тъй като мачовете им приключиха наедно, което значи, че ги чакат преигравания след 10 дни. В два от тези три дуела са забъркани отбори от Висшата лига.

Най-лесна привидно беше задачата на Суонси, който трябваше да се оправи с най-стария настоящ професионален клуб Нотс Каунти, който обаче в този момент е заседнал в незначителност. Но "лебедите " стигнаха единствено до 1:1 и ще преиграват на своя "Либърти стейдиъм ".

Подобна задача ще има и Хъдърсфийлд, който не съумя да се оправи с представителя на Чемпиъншип Бирмингам и вкъщи стигна единствено до 1:1. Равенство, само че 2:2, се получи и на борбата сред Милуол и Рочдейл в Лондон.

Ето и всички резултати от ранните съботни мачове за ФА Къп:

Питърбро - Лестър 1:5

Хъдърсфийлд - Бирмингам 1:1

Хъл Сити - Нотингам 2:1

Мидълзбро - Брайтън 0:1

Милуол - Рочдейл 2:2

М.К. Донс - Ковънтри 0:1

Нотс Каунти - Суонси 1:1

Шефилд Юнайтед - Престън 1:0

Саутхемптън - Уотфорд 1:0

Уигън - Уест Хем 2:0
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР