Саутхамптън записа четвърта победа в последните си пет мача във

...
Саутхамптън записа четвърта победа в последните си пет мача във
Коментари Харесай

Саутхамптън с четвърта поредна победа като гост

Саутхамптън записа четвърта победа в последните си пет мача във Висшата лига и към този момент е в горната част на класирането. " Светците " завоюваха с 2:0 при гостуването си на Кристъл Палас. За тях това четвърти следващ триумф като посетител в шампионата, което отборът реализира за повторно в историята си.

Нейтън Редмънд откри резултата в 22-ата минута, откакто се освободи от двама бранители и се разписа с удар от границата на наказателното поле. Стюърт Армстронг удвои задатъка на гостите при започване на второто полувреме. Той получи подаване от Редмънд и завъртя красиво топката към мрежата. След едва първо полувреме Кристъл Палас усъвършенства играта си след почивката, само че не съумя да натисне противника за по-дълъг интервал.

@SouthamptonFC have scored 2 or more goals in 4 successive top division away games for the 1st time in their history pic.twitter.com/sXZDtgCRcD
— Sky Sports Statto (@SkySportsStatto) January 21, 2020
Само преди месец Саутхамптън бе един от любимците за изпадане, а в този момент към този момент е девети в класирането. Те изиграха следващия си отличен мач, като сътвориха доста проблеми на домакините отляво, където действаха Редмънд и Райън Бертранд. " Светците " завоюваха и борбата в средата на терена, макар че Джеймс Уорд-Праус трябваше да се реалокира на позицията десен краен бранител, откакто Седрик Соареш се контузи в 21-ата минута.

КРИСТЪЛ ПАЛАС - САУТХАМПТЪН 0:2 0:1 - Редмънд (22) 0:2 - Армстронг (48)

СТАТИСТИКА
КЛАСИРАНЕ Премиър лийг 24 кръг, вторник 21 януари  Кристъл Палас 0:2краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР