Саутхамптън победи Шефилд Юнайтед с 1:0 в мач от петия

...
Саутхамптън победи Шефилд Юнайтед с 1:0 в мач от петия
Коментари Харесай

Страхотен гол на Дженепо донесе победа над Саутхамптън над Шефилд Юнайтед

Саутхамптън победи Шефилд Юнайтед с 1:0 в мач от петия кръг на Висшата лига. Триумфът пристигна след ужасно солово осъществяване на новото попълнение Муса Дженепо в 66-ата минута.

That feeling when the #SaintsFC match-winner gives you his shirt at full-time...

Well played, @MoussaDjenepo2! pic.twitter.com/jJiifCTvfx
— Southampton FC (@SouthamptonFC) September 14, 2019
Грешка в средата на терена от страна на домакините разреши на национала на Мали да отнеме топката, да преодолее съпротивата на трима бранители и да прати топката зад вратаря Дийн Хендерсън. 15 минути преди този момент гол на Оливър Макбъри за домакините бе анулиран след консултация с ВАР, която сподели, че голмайсторът е бил в засада. В 85-ата минута Юнайтед остана и с човек по-малко, откакто пряк червен картон получи появилия се през второто полувреме Били Шарп поради закъсняло остро влизане в краката на Стюарт Армстронг.

Тази победа върна “светците” на победния път, откакто в предишния кръг приключиха наедно като хазаин с Манчестър Юнайтед и ги прати на десетото място със седем точки от пет мача. Шефилд Юнайтед е на 13-ото с пет точки. В идващият кръг Саутхамптън семейства на Борнемут, а " остриетата " гостуват край река Мърси на Евертън.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!

СТАТИСТИКА!
Премиър лийг 5 кръг, събота 14 септември  Шефилд Юнайтед 0:1краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР