Саутхамптън е по-добре подготвен в тактическо отношение през този сезон,

...
Саутхамптън е по-добре подготвен в тактическо отношение през този сезон,
Коментари Харесай

Саутхамптън е подготвен тактически, но му липсва постоянство, твърди Ромеу

Саутхамптън е по-добре квалифициран в тактическо отношение през този сезон, само че на тима към момента му липсва неизменност, съобщи халфът Ориол Ромеу. " Светците " се избавиха от изпадане през предходната година и започнаха тази с две победи от осем мача, което ги оставя на 17-о място. Тимът на Ралф Хазенхютел гостува на Уулвърхамптън през уикенда.

" Сигурен съм, че тимът е доста по-силен от предишния сезон. Контролираме повече аспекти в играта и сме по-добре готови тактически, само че би трябвало да потвърдим това с точки. Постоянството не е мощната ни страна през последните две години и колкото по-скоро стартираме да печелим, толкоз по-бързо ще укрепнем душевен. Трябва да потвърдим, че последните мачове са по-скоро нетипични за нас ", сподели той за " Дейли Ехо ".
Саутхамптън не е измежду изпадащите единствено поради двата си гола повече от Евертън, само че съгласно Ромеу няма смисъл от суматоха. " Бих бил обезпокоен, в случай че имаше единствено един кръг до края на сезона и ние бяхме в същото състояние, само че действителността е друга. Все още има доста мачове и ние мислим единствено за това по какъв начин да играем по-добре ", добави 28-годишният испанец.
Премиър лийг 9 кръг, събота 19 октомври  Уулвърхамптън 17:00предстои  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР