Саутхамптън е първият клуб в Премиър лийг, който обяви, че

...
Саутхамптън е първият клуб в Премиър лийг, който обяви, че
Коментари Харесай

Саутхамптън е първият клуб в Премиър лийг, който се разбра с играчите

Саутхамптън е първият клуб в Премиър лийг, който разгласи, че е постигнал съглашение със своите играчи по отношение на техните хонорари в изискванията на рецесия. Както е известно, в петък управлението на Висшата лига и клубовете предложиха групово понижение на заплатите на футболистите с 30%. Профсъюзът ма играчите, както и капитаните на тимовете, отхвърлиха тази концепция. Сега всеки клуб стартира независимо да договаря със своите футболисти за съответните финансови ограничения.

В съответния случай играчите, мениджърът Ралф Хазенхютъл, останалите треньори на тима, както и членовете на борда на шефовете са приели част от заплащанията по техните хонорари за месеците април, май и юни да бъдат отсрочени във времето. Това се прави, с цел да се отбрани клуба в изискванията на рецесия и да се даде опция на всички чиновници да запазят работните си места и да получават цялостните си заплати до 30 юни.

Играчите също ще получат всичко, само че с известно забавяне за избран % от техните хонорари. Клубът също така удостовери, че няма да употребява схемата на държавното управление и да изпраща свои чиновници в отпуска.
#SaintsFC can detail measures it is taking as part of the club’s ongoing response to the coronavirus pandemic: https://t.co/1pMnaqFQMS
— Southampton FC (@SouthamptonFC) April 9, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР