Саутгейт: Ще се подготвим за мача за третото мястоОтборът на

...
Саутгейт: Ще се подготвим за мача за третото мястоОтборът на
Коментари Харесай

Саутгейт: Ще се подготвим за мача за третото място
Отборът на

Саутгейт: Ще се подготвим за мача за третото място
Отборът на Англия ще бъде подготвен за мача за третото място на Световното състезание в събота против Белгия, увери селекционерът на "трите лъва" Гарет Саутгейт след провалянето от Хърватия с 1:2.

"Разбира се, мач за третата позиция не е това, за което мечтаеш. Имам два дни за подготовка. Без подозрение, ние желаем да демонстрираме своята горделивост и да се изявим по най-хубавия метод на терена. Когато обличаш фланелката на националния тим, постоянно си прицелен в успеха. Ще създадем всичко належащо, ще бъдем подготвени. Работихме доста, направихме огромни стъпки напред дружно с нашите ентусиасти. Искаме да продължим да вървим напред", разяснява Саутгейт след мача.

Относно представянето на водача Хари Кейн, селекционерът сподели: "Кейн хвърли всичките си сили. Той игра доста добре на този шампионат и не мога да желая повече от него - нито като човек, нито като капитан. Той направи всичко, което беше нужно".

Саутгейт е уверен, че Англия върви по верния път. "Искаме да станем тим, който влиза в 1/4 финали, 1/2 финали и финали. Това е нашата дълготрайна цел. Вече доказахме, че това е допустимо. Сега имаме нови ориентири, ново равнище на очаквания. Гордея се с футболистите ми. Не сме съвършен тим, към момента не сме в пика си. Трябва да вървим напред. Удаде ни се да надиграем тимове, които до момента не бяхме побеждавали. Мисля, че и идващият ни мач ще бъде доста забавен. Играем зрелищен атакуващ футбол, сътворяваме положения във всеки мач. Преимуществото ни при общоприетите положения е отлично, само че ние акцентирахме в това на тренировките", означи експертът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР