Саутгейт: Играчите са психически уморени след Мондиала в РусияСелекционерът на

...
Саутгейт: Играчите са психически уморени след Мондиала в РусияСелекционерът на
Коментари Харесай

Саутгейт: Играчите са психически уморени след Мондиала в Русия

Саутгейт: Играчите са душевен изтощени след Мондиала в Русия
Селекционерът на националния тим на Англия Гарет Саутгейт показа, че футболистите са душевен изтощени и има вяра, че сезонът във Висшата лига е почнал прекомерно рано за националите. Англия загуби на полуфинала на Световното състезание в Русия от Хърватия след продължения. Запитан за това дали са изтощени, Саутгейт съобщи за Sky Sports:

,,Мисля, че става въпрос за психическа прохлада, а не физическа. Всеки се приспособява съгласно опциите си. Но в случай че погледнем към Висшата лига, има доста тимове, които към момента не са почнали да разкриват максимума на капацитета си. Има доста травми в шампионата, не знам по какъв начин е в останалата част на Европа. Балансирано е. Не разбирам за какво лигата стартира толкоз рано, само че това несъмнено е сложна обстановка за клубовете “, приключи наставникът.

Висшата лига стартира на 10 август – по-малко от месец след края на Мондиала в Русия. За съпоставяне Ла Лига започва седмица по-късно, Серия А осем дни по-късно, а Бундеслигата стартира последна – две седмици след началото на Премиършип.,,Трите лъва “ гостуват на Испания в Севиля в среща от шампионата Лига на нациите. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР