Саутгейт е сред кандидатите за постоянен мениджър на Манчестър ЮнайтедСелекционерът

...
Саутгейт е сред кандидатите за постоянен мениджър на Манчестър ЮнайтедСелекционерът
Коментари Харесай

Саутгейт е сред кандидатите за постоянен мениджър на Манчестър Юнайтед

Саутгейт е измежду претендентите за непрекъснат управител на Манчестър Юнайтед
Селекционерът на националния тим на Англия Гарет Саутгейт е един от претендентите за непрекъснат управител на Манчестър Юнайтед, оповестиха източници на Sky Sports. Според информациите някогашният футболист на Мидълзбро е в листата с евентуални мениджъри на,,червените дяволи “ поради работата му с младите играчи и налаганата философия на терена.

Саутгейт удължи контракта си с,,трите лъва “ през октомври, което значи, че наставникът ще води националния отбор на Световното състезание в Катар през 2022. Той изведе англичаните до полуфиналите на Мондиала в Русия през миналото лято, където тимът загуби с 2:1 от Хърватия след продължения.

Жозе Моуриньо бе уволнен от мениджърския пост в Манчестър Юнайтед през декември и бе сменен краткотрайно до края на сезона от някогашния нападател на,,червените дяволи “ Оле Гунар Солскяр. Тимът е в серия от пет поредни победи във всички шампионати след назначението на норвежеца. От Юнайтед отхвърлиха да разясняват слуховете за Саутгейт. 20-кратните първенци на Англия гостуват на Тотнъм на,,Уембли “ в дербито на 22-кръг във Висшата лига. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР