Саудитският престолонаследник принц Мохамед бин Салман каза днес на руския

...
Саудитският престолонаследник принц Мохамед бин Салман каза днес на руския
Коментари Харесай

Саудитска Арабия иска да продължи сътрудничеството с Русия на петролните пазари

Саудитският престолонаследник принц Мохамед бин Салман сподели през днешния ден на съветския президент Владимир Путин, че Саудитска Арабия желае да продължи съдействието с Русия на международните петролни пазари, което съгласно него е от изгода за целия свят, съобщи Ройтерс.

Путин сподели на принца, че се радва да го види на откриването на Световното състезание по футбол, което стартира през днешния ден с мач сред националните тимове на Русия и Саудитска Арабия.

Двамата обявиха на среща в Москва, че са подготвени за съдействие във всички области, само че що се отнася до футбола, всеки пожела триумф на тима на своята страна, показва ТАСС.

"Много се радваме да Ви забележим, в това число по отношение на откриването на Световното състезание по футбол, по отношение на това, че в деня на откриването играят нашите тимове. Знаете какъв брой топло се отнасяме към Вас, само че мисля, че ще ме разберете - не мога да пожелая триумф на Вашия тим ", съобщи с усмивка Путин. "Ще победи по-силният тим ", сподели съветският президент.

Саудитският престолонаследник изрази вяра, че срещата на върха ОПЕК+ ще се състои в Рияд.

"Много се надяваме, че първата среща на върха ОПЕК+ ще се състои у нас в Рияд ", съобщи той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР