Саудитският престолонаследник Мохамед бин Салман ал Сауд бе определен за

...
Саудитският престолонаследник Мохамед бин Салман ал Сауд бе определен за
Коментари Харесай

Читатели на Тайм: Саудитският престолонаследник е Човек на годината

Саудитският престолонаследник Мохамед бин Салман ал Сауд бе избран за Човек на годината от читателите на американското списание "Тайм ".

32-годишният благородник от близкоизточната монархия завоюва благосклонностите на аудиторията поради битката си с корупцията и събра 24 % от гласовете на участниците в изследването. На второ място на читателския рейтинг се оказа #MeToo - хаштагът, отдаден на жертвите на полово принуждение. В класацията трето и четвърто място заеха американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила и севернокорейският водач Ким Чен Ун.

"Тайм " организира Човек на годината от 1927 година Освен персони почетното звание са получавали и Американският боец (през 1950 година и 2003 г.) – сборен облик на военните от Съединени американски щати по време на споровете в Корея и Ирак, а през 2006 година Човек на годината стана "Ти ". С това "Тайм " оцени заслугите на постоянно анонимните създатели на наличие в интернет. Отделно от читателите сътрудниците на медията също афишират Човек на годината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР