Саудитски кралски особи си спретнаха развод по Холивудски, изправяйки се

...
Саудитски кралски особи си спретнаха развод по Холивудски, изправяйки се
Коментари Харесай

Саудитски принц съди жена си заради луксозен имот в развод по Холивудски

Саудитски кралски особи си спретнаха " бракоразвод по Холивудски ", изправяйки се един против различен в американски съд в щата Делауеър. " Ябълката на раздора " е голям парцел в Бевърли Хилс, за чиято благосъстоятелност някогашните съпрузи не могат да се схванат.

Принц Файсал Бин Абдула Бин Абдулазис Ал Сауд съди някогашната си жена Фахда Хюсейн Абдулрахман Ал-Ател, пробвайки се да я спре да продава парцела, до момента в който дружно не решат по какъв начин да разделят приходите. Той си желае назад и 41 млн. $, които й е дал назаем за възобновяване на имението, споделя Bloomberg.

 Снимка 358205
Източник:

Двойката, която се омъжи през 2001 година, купи жилищният парцел с повърхност от близо 2700 кв. м през октомври 2011 година за 16.8 млн. $ посредством компания в Делауеър.

Недвижимата благосъстоятелност се състои от 2 независими имения, ситуирани на повърхност от 9.3 декара и включва с 18 спални и 28 бани. Техни съседи са известни артисти, звезди в американския футбол и шефове на инвестистионни фондове.

 Снимка 358202
Източник:

След развода си през 2016 година двойката се готви да ликвидира единствения актив на компанията в Делауеър - комплексът от имения.

Принц Файсал е дал заем на компания от Делауеър да обнови постройката в тоскански жанр, монтирайки най-съвременните " аудиовизуални системи ". Дизайнерите са похарчили и 1.3 млн. $ за " външно осветяване, обзавеждане и аксесоари ". Комплексът към този момент се прави оценка на 34 млн. $ на някои уеб уеб сайтове за недвижими парцели.

 Снимка 358204
Източник:

Принцът упреква някогашната си брачна половинка, че не е съумяла вярно да поддържа парцела, нито е плащала дължимите налози за него. Тя е била " жестоко небрежна, неуспявайки да поддържа парцела ", а бездействието й e навредиlo на цената на комплекса, настояват юристите на принца-ищец.

Делауеър е корпоративният дом на повече от половината от обществено търгуваните компании в Съединени американски щати и 63% от компаниите от Fortune 500, а канцеларията на съда е профилирана в чуването на значими бизнес разногласия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР