Саудитска принцеса, сестра на могъщия принц Мохамед бин Салман, ще

...
Саудитска принцеса, сестра на могъщия принц Мохамед бин Салман, ще
Коментари Харесай

Саудитска принцеса ще бъде съдена в Париж

Саудитска принцеса, сестра на могъщия принц Мохамед бин Салман, ще бъде съдена в Париж през идващия месец поради обвиняванията, че е наредила на телохранител да бие служащ във френската столица.
Делото против принцеса Хаса бин Салман, произлизащо от хипотетично нахлуване в първокласния ѝ апартамент в Париж през септември 2016 година, ще бъде гледано на 9 юли.
Вероятно тя ще отсъства от процеса, защото не е била арестувана по силата на интернационална заповед за арест, издадена през 2017 година
Работникът споделя, че е бил нает, с цел да извърши някакъв ремонт в жилището на принцеса Хаса, и тя се ядосала, откакто той направил фотография на стаята, където трябваше да се извърши работата.
Той твърди, че принцесата, за която се споделя, че е малко над 40 година, е заповядала на телохранител да го бие, обвинявайки го, че прави фотоси, с цел да ги продава на медиите. Списание "Льо Поан “ заяви, че принцесата извикала: "Убийте го, кучето, той не заслужава да живее. "
Работникът споделя, че е бил ударен по лицето, ръцете му били вързани и бил заставен да целуне краката на принцесата по време на траяло часове изтезание. Инструментите му били иззети, преди да му бъде разрешено да напусне.
Агенция Франс Прес заяви по времето на случая, че пострадванията на служащия са били толкоз тежки, че му е било подредено да не работи за осем дни. Бодигардът беше упрекнат на 1 октомври 2016 година във въоръжено принуждение, кражба, смъртни закани и държане на някого срещу волята им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР