Саудитска принцеса разказа страшна история, свързана с деца сираци от

...
Саудитска принцеса разказа страшна история, свързана с деца сираци от
Коментари Харесай

Саудитска принцеса: Деца сираци от България се търгуват като стоки

Саудитска принцеса описа страшна история, обвързвана с деца сираци от България в родината й. Според нея те се търгуват като стокa и се употребяват са секс плебеи.

Освен български деца жертви има и от Румъния, Бангладеш, Шри Ланка, Филипините, Джибути, Сомалия и Нигерия. В изявление за френския в. Le Monde принцеса Амира Бинт Ейдейн бин Нейеф споделя, че робството в Саудитска Арабия е под разнообразни форми, само че е държано в загадка и привилегировани са най-много хора от кралската фамилия, написа английският Daily Mirror.

Принцеса Амира е някогашна брачна половинка на саудитския принц Ал-Уалид бин Талал, който беше задържан неотдавна в границите на антикорупционна акция.



"Децата стават благосъстоятелност на тези, които ги купуват. Те нямат право да си тръгнат сами без позволение. Дори и азиатските прислужници, които идват да работят тук, постоянно се трансформират в робини. Младите девойки са разграничени на по-малки групи и експлоатирани за аморални дейности ", разкрива още принцесата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР