Саудитска Арабия продължава да громи в Група Б от световните

...
Саудитска Арабия продължава да громи в Група Б от световните
Коментари Харесай

Саудитска Арабия опази перфектния си актив и срещу вдъхновения Китай

Саудитска Арабия продължава да громи в Група Б от международните квалификации в зона Азия, като този път жертвата бе въодушевеният тим на Китай.

Ал Наджи вкара два от головете за триумфа с 3:2 за „ шейховете “, само че овациите обра натурализираният бразилец Куофу, който вкара прелестен прехвърлящ гол двайсетина секунди, откакто се появи на терена през втората част.

Ал Брикан обаче върна двата гола задатък на домакините преди да се стигне до страхотна драма в последните минути от срещата. Попадението на Ву Уи бе обсъждано в продължение на няколко минути от ВАР, до момента в който най-после узбекистанският арбитър Танташев не се реши да зачете гола. Повод за размишленията бе фактът, че нападател на китайците бе в засада при удара на Уи, а кълбото мина сред краката му, въпреки и от далечна отдалеченост.

Последваха цели 9 минути добавено време, в които Китай имаше опция да стигне и до успеха, само че трите точки останаха в Джуда.

В останалите срещи от квалификационната зона Япония надделя Австралия с 2:1, Иран и Южна Корея приключиха 1:1, Оман завоюва с 3:1 над Виетнам, Сирия позволи домакинска загуба с 2:3 от Ливан, а Обединените арабски емирства поделиха точките с Ирак след 2:2.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР