Саудитска Арабия отпусна 17,3 милиарда риала (4,6 милиарда долара) в

...
Саудитска Арабия отпусна 17,3 милиарда риала (4,6 милиарда долара) в
Коментари Харесай

Саудитска Арабия подкрепя частния сектор с над 17 милиарда риала, увеличава финансирането от пазарите

Саудитска Арабия отпусна 17,3 милиарда риала (4,6 милиарда долара) в поддръжка на предприятията от частния бранш. Това заяви държавната телевизия, цитирайки министърът на труда Ахмед бин Сулейман ар Раджи, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1706
На конференция, излъчена по държавната телевизия, саудитският министър на финансите Мохамед бин Абдула ал Джадаан осведоми, че от пазарите ще бъдат взети по-големи заеми от в началото плануваните, с цел да могат да бъдат финанситани икономическите ограничения за 32 милиарда $ по намаляване на последствията от коронавирусната зараза.

За пръв път затвориха две от най-големите светини на исляма

Той уточни, че крал Салман е одобрил двигане на дълговия таван до 50 % от брутния въртешен артикул (БВП) по отношение на сегашните 30 %, само че по думите му тазгодишните заеми няма да превишат 100 милиарда риала (26,61 милиарда долара).

Финансовият министър сподели още, че тази година бюджетният недостиг може да нарасне до 9 % от Брутният вътрешен продукт спрямо плануваните по-рано 6,4 % поради мощното поевтиняване на петрола и отражението на вирусната зараза.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1706  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР