Саудитска Арабия не се отказва от плановете си да събере

...
Саудитска Арабия не се отказва от плановете си да събере
Коментари Харесай

По модела Роналдо: Саудитска Арабия опитва да привлече и Меси

Саудитска Арабия не се отхвърля от проектите си да събере и Лионел Меси в локалното футболно състезание. Според испанския вестник " Марка " в тези желание се включват даже политиците, които са подготвени да одобряват промени в закона.

Те са свързани с повдигане на лимита на заплатите, тъй че аржентинецът да може да дебаркира в Рияд.

Настоящият контракт на Меси с ПСЖ изтича в края на сезона и прекосяване в Саудитска Арабия е един от вероятните разновидности за аржентинеца. Той също по този начин е свързван с в Съединени американски щати, както и с предходния си клуб " Барселона ".

В началото на седмицата бащата на седемкратния притежател на " Златната топка " Хорхе Меси дойде в Рияд, само че за момента отхвърля коментар каква е повода за визитата му.

Според " Марка " предлагането към Меси ще бъде същото, като към Роналдо, който мина в " Ал Насър ". Аржентинецът ще получава 220 милиона евро на сезон, като сумата е за заплатата му и имиджовите права. Единствената разлика е обвързвана с това, че към Меси ще има предложение за едногодишен контракт.

Смята се, че първенецът на страната и на Азия " Ал Хилал " е най-вероятният тим за Меси.

С привличането Роналдо в края на 2022 година Саудитска Арабия пробва да се трансформира в състезателен международен център. Страната е хазаин на редица събития, измежду които и кръг във Формула 1. Освен, че играе във футболното състезание пък Роналдо е и състезателен дипломат, като се чака да поддържа кандидатурата за хазаин на международното състезание.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР