Саудитска Арабия и Китай бяха сред 20-те чуждестранни правителства, които

...
Саудитска Арабия и Китай бяха сред 20-те чуждестранни правителства, които
Коментари Харесай

Китай похарчи милиони в имоти на Тръмп, докато той беше президент

Саудитска Арабия и Китай бяха измежду 20-те задгранични държавни управления, които са похарчили общо минимум 7,8 милиона $ в парцели, притежавани от Доналд Тръмп, до момента в който той беше президент, съгласно отчет, оповестен от демократите в Конгреса в четвъртък.

Китайското държавно управление и държавните предприятия са били най-вече харчещи в парцелите на някогашния президент, се споделя в отчета, като са платили $5,5 милиона в пространства, притежавани от Тръмп в Ню Йорк, Вашингтон и Лас Вегас. Саудитска Арабия и нейното кралско семейство са похарчили повече от 600 000 $.

Констатациите са кулминационната точка на траялото години следствие от демократите в Камарата на представителите дали Тръмп персонално се е облагодетелствал от времето си на държавен пост. Бившият президент сега е безапелационен любимец в първичната конкуренция за републиканците.

Докладът от 156 страници откри, че наред с Китай и Саудитска Арабия, свързани с страната субекти от Конго, Малайзия, Албания и Косово също са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР