Saudi Aramco и General Electric създават изследователски център за съвременни

...
Saudi Aramco и General Electric създават изследователски център за съвременни
Коментари Харесай

Saudi Aramco и General Electric създават изследователски център за съвременни технологии в енергетиката


Saudi Aramco и General Electric основават проучвателен център за модерни технологии в Саудитска Арабия. В него главно ще бъдат задействани напредналите технологии в енергетиката.

В новият център Baker Hughes GE (BHGE) ще бъде построен първият в Саудитска Арабия индустриален 3D принтер за структури от метал, а също по този начин там ще бъде ситуирана и лаборатория за визуализация на данните.

Лабораторията ще бъде снабдена с аналитична платформа, която ще е в положение да усъвършенства процеса на взимане на решения въз основата на логаритми, отчитащи показанията на кладенците и обкръжаващата ги екосистема, а също по този начин ще се реализира моделиране и прогнозиране.

Както оповестява Saudi Aramco, актуалните технологии са от стратегическо значение за развиването на компанията. Предполага се, че съдействието с GE в границите на новия проучвателен център ще даде опция на Saudi Aramco да увеличи успеваемостта на плановото ръководство, проектирането, производството и въвеждането в употреба както на самото съоръжение, по този начин и на съпътстващото програмно поръчителство.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР