Съученици събраха пари за лечението на националния състезател по спортна

...
Съученици събраха пари за лечението на националния състезател по спортна
Коментари Харесай

Съученици събраха пари за лечението на национал по гимнастика

Съученици събраха пари за лекуването на националния играч по спортна гимнастика Георги Стоянов от Търговище. Благотворителната акция беше оповестена при започване на образователната година по концепция на възпитаниците на Първо ОУ " Христо Ботев " в регионалния град.

Преди дни е регистрирана дарителската акция, която цели да подкрепи фамилията на седмокласника и играч на Семеен кодекс " Торнадо ", който през септември бе опериран в Съединени американски щати, оповестиха от управлението на учебното заведение.

В наличието на представители от учебното управление, Обществения съвет и ученическата общественост, събраната сума от 2 354 лева е предадена на майка на Георги. Парите ще бъдат употребявани за следоперативно възобновяване на момчето.

" С общи старания ботевци съумяха да покажат съпричастност към момчето, обичано от всички нас, тъй като то е младата вяра на спортната гимнастика в България. Всички следим и се възхищаваме на триумфите, които надареният състезател реализира в национални и интернационалните надпревари. Гордеем се, че Георги Стоянов е част от ботевската общественост, която постоянно се сплотява към благородни дела ", споделя Галина Станчева, основен преподавател в Първо ОУ в града.

Съучениците и педагогическият колектив на учебното заведение пожелават на Георги скорошно излекуване и нови спортни победи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР