Сътворено при домашни условия превозно средство с поразителна прилика с

...
Сътворено при домашни условия превозно средство с поразителна прилика с
Коментари Харесай

„Батмобил“ арестуван в Москва, шофьорът го чакат доста глоби

Сътворено при домашни условия транспортно средство с поразителна аналогия с “Батмобил “-а, показано в неотдавнашен филм за Батман, беше „ задържано “ в централна Москва, заяви министерството на вътрешните работи на Русия.

Пътната полиция заловила черният, залепен за асфалта „ Батмобил “ с великански гуми, до момента в който се движел по един от основните пътища в центъра на града в събота вечерта.

Те задържали колата, завършена по дизайна на филмовия си оригинал, която е благосъстоятелност на 32-годишен московчанин.

Собственикът на “Батмобила “ е изправен пред санкции за голям брой нарушавания, преди да му бъде позволено да си върне колата.

Полицията съобщи във вторник, че транспортното средство е било съединено нелегално в частен сервиз, не е записано като транспортно средство и не съблюдава стандартите за пътна сигурност, както и е прекомерно несъразмерно със общоприета кола – с дължина шест метра.

Автомобилът е издигнат в Съединените щати, по-късно е завършен съгласно персонален усет в Русия в автосервиз, наименуван Fast Boom Pro, чието лого е очевидно в полицейско видео, оповестяват съветските автосайтове.

В сервиза го трансформира в злобно копие на автомобила, включен във кино лентата от 2016 година „ Батман против Супермен: Зората на справедливостта “.

Съобщава се, че репликата е пусната за продажба в Русия през октомври предходната година за 55 милиона рубли (842 100 долара).

Той беше разказан като брониран и оборудван с камера за нощно виждане, термична камера за изображения, лазерно насочващо устройство и модел на оръжие, който имитира звука от пукотевица. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР