Сатурн става ретрограден, Меркурий влиза в знак Близнаци. Меркурий е

...
Сатурн става ретрограден, Меркурий влиза в знак Близнаци. Меркурий е
Коментари Харесай

Ден, в който лесно се изпада в заблуждение и се правят грешки

Сатурн става назадничав, Меркурий влиза в символ Близнаци.

Меркурий е в площ с Марс – думите имат огромна мощ, концепциите могат да стимулират дейностите. Импулсивно ще се реагира на чутото, гневни реакции на това, което не ни харесва да чуваме. Нарастват злополуките и случаите, да се внимава при работа. Следва да се ревизира дали са в редовност кабелите и вероятни източници за пожар на работното място и оборудването. Не влизайте в разногласия с мъже и нападателни водачи по пътищата. Грешен избор на посоката, неприятно време и други физически трудности могат да попречат на пътуването.

Може да са наруши постъплението на информация и връзките. Бъдете деликатни и пазете ръцете и пръстите от рани и изгаряния. Освен това е допустимо да изпитате главоболие и нервно напрежение. Споровете и различията са присъщи за това време. Въпреки евентуалните проблеми, този интервал се характеризира с изобилна и стимулираща сила. Не е удобно времето нито за подписване на покупко-продажби, нито за хирургични интервенции.

Луната е в символ Козирог до 18:40ч на 12 май

В дните, когато Луната се намира в този знак, всичко е подчинено на възприятието на дълг и отговорност. Ключовите думи са акуратност, старание, неотстъпчивост. Повишава се възприятието за неустрашимост, способността да се движим към набелязаните цели без взаимни отстъпки, косо. Най-идеалното време за дейности, които се нуждаят от прецизен и прозорлив план. През това време хората са праволинейни, само че им липсва възприятие за такт и всякаква дипломация. Емоциите в този момент са подтиснати. Това е най-неудачното време за самопризнание в обич.

Уязвими са костната система, гръбначния дирек и долните крака.

Доминиращ 19 лунен ден от 00:16ч на 11 май до 01:12ч на 12 май

Неблагоприятен ден. Днес се разсънват най-негативните страсти, които могат да донесат чувство за паника и да провокират прочувствен срив. Съзнанието е замъглено. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения и изкушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие. Днес елементарно се изпада в заблуждения и се вършат неточности.

Новите хрумвания за планове, които се появят в този ден са сексапил и заблуда - те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите дейности и действия и едвам тогава да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници. Да не се стартира нищо ново. По-късно ще приключи с неуспех. Отложете финансовите каузи и интервенциите с недвижима благосъстоятелност. Не е уместно време да се сменя местоработата или сферата на деяние. Учението изисква висока централизация.

Тежък интервал за бизнеса. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти, сключване на документи. Дейните и дейните хора може да се занимават с нормалната и ежедневна работа, само че да се съблюдава деликатност, самообладание и доброжелателност.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости. Почистване на тялото и дома. Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното държание в този момент е непредсказуемо. Неблагоприятно време за пътешестване и промяна на ситуацията.

Може да се направи разтоварващ ден, само че да не се гладува. Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отношения - Отдайте желание на уединението, защото в този ден елементарно се основават спорове и може да развалите връзките си. Бъдете вежливи и внимателни с сътрудниците си. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще. Общуването ще бъде мъчно.

Сексът е добре да се заобикаля.

Градинарство – Неудачен ден за работа с растенията.

22 безоблачен ден – Денят благоприятства основаването на нови контакти и освобождението от всичко излишно, от всевъзможни зависимости. Могат да станат внезапни промени в живота. Денят не подхожда за нови каузи, в случай че не е добре забравено остаряло. Може да пробвате да подновите тези каузи, които сте изоставили, защото по някаква причина не са се получили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР