Сатурн ще бъде ретрограден от 4 юни до 23 октомври.

...
Сатурн ще бъде ретрограден от 4 юни до 23 октомври.
Коментари Харесай

Влизаме в ретрограден Сатурн

Сатурн ще бъде назадничав от 4 юни до 23 октомври . Планетата има голямо въздействие върху нас. Цикълът ѝ е 29,5 години, а колкото по-бавна е планетата - толкоз по-силно е въздействието ѝ. Сатурн съставлява времето на първо място. Поради тази причина той е обвързван със зрялост, дълготрайност, дългоденствие и стабилизиране, написа novini.bg.

Планетата Сатурн е ретроградна в продължение на към 130 дни в годината. Това е кармична планета, която тества човек за мощ във всички области на живота. Сатурн е планета, която ни учи на дисциплинираност и зрялост, дава ни опция последователно да развиваме своята персона. Показва нашите отговорности в живота, отговорностите ни, минусите ни и ни насочва в посоката, в която би трябвало да вървим.

Планетата на кармата се възприема като непоколебим преподавател, мъчително удрящ по уязвими места с диригентската пръчка, в случай че човек е ленив, пасивен, пропуща благоприятни условия, не зачита проектите на другите хора, не почита възрастните. За доста хора този интервал ще донесе промени: ще има доста компликации и тествания. Планетата Сатурн ни дава самообладание и чувство за времето, учи ни на примирение, устойчивост и неизменност. Сама по себе си планетата въплъщава упорита работа, мъдрост, самодисциплина и ред, затова, при назадничавост на планетата, тези области ще имат очебийно значение.

Сатурн е влъхва , който ни подсказва какво би трябвало да създадем, с цел да се подготвим за събитията, които идват. Ако се „ вслушаме “ в поученията и предложенията на Сатурн, ще продължим напред, ще се почувстваме по-зрели, ще станем по-търпеливи и жертвоготовни, което ще ни научи по какъв начин да развиваме тези усеща за реализиране на задачите си.

През интервала на назадничав Сатурн ще би трябвало да отговаряме за грешките от предишното, да преоценим всичко остаряло и да се опитаме да поправяме тези неточности. По това време са нужни неизменност, съвестност, увереност и оптимално самообладание. Когато не го слушаме и пренебрегваме, ще имаме компликации в потока на живота и ще срещаме трудности.

Ретрограден Сатурн е интервалът, когато имаме време да се възобновим, като погледнем обратно. Трябва да се запитате какъв товар сте пренесли от предишното, какво сте оставили незавършено, за какво не сте могли да го завършите, по какви проблеми би трябвало да „ упражнявате “ душата си. Трябва да знаете, че вместо да предприемате нови начала, би трябвало да се концентрирайте върху това, което сте оставили след себе си. В ретро времето можете да се борите с проблеми като уязвимост, вдървеност, колебливост, компликации при оценката на задачата. Важното е да се обърнете във вътрешността в себе си и да не се съпротивлявате на смяната и да бъдете непрекъснати.

По време на ретроградния интервал на Сатурн е нежелателно да влизате в разногласия, както и да подписвате дълготрайни контракти, да регистрирате предприятия, да купувате недвижими парцели, да се местите, да се ожените.
Какво да вършиме през ретроградния интервал на Сатурн
Като средства за понижаване на отрицателното въздействие на Сатурн, можете да се съобразите със следното:

Това е добър интервал за благотворителни акции и образуване на всевъзможен тип помощ на нуждаещите се.

Имайте почтително отношение към по-възрастните, татко, дядо.

Не проявявайте завист и експанзия към никого, приемайте хората такива, каквито са, обичайте света, подобен, какъвто е.

Отървете се от боклуците вкъщи, всичко остаряло и ненужно.

Не пестете, само че и не правете непотребни разноски. Купувайте планувани и нужни неща.

Направете си профилактични прегледи, изключително при ортопед и ортодонт. Следвайте техните рекомендации.

Поддържайте дома си чист. Имайте позитивно отношение към чистенето. Това важи изключително за дамите, които имат проблематичен Сатурн в наталната си карта. (Почистването на жилището алегорично взема решение проблемите в брака).

Провеждайте от време на време недояждане в събота или яжте постно.

Носете синьо и кондензиран мрачен смарагдов цвят. Черно, кафяво и сиво избягвайте, в случай че Сатурн е в ъгловите домове и напрегнати аспекти в хороскопа ви. Същото важи и за бижута със наследник сапфир, лапис лазули, топаз.

Посещавайте църковни служби, манастири, правете молитвени практики, медитация.

Отидете в планината, занимавайте се с алпинизъм, стойте в градината и измежду природата.

Търсете положителното във всяка неприятна обстановка, планирайте деня си и прецизно спазвайте графиците, запазвайте успокоение във всяка обстановка.

Най-важното е да се отнасяте към живота метафизичен, да усъвършенствате себе си и да се стремите непрестанно да израствате духовно.

МАНТРАТА НА САТУРН - ОМ НАМО БХАГАВАТЕ КУРМАДЕВАЙА

Рецитирането на мантрата на Сатурн оказва помощ да трансформира отрицателното въздействие в положително. Мантрата би трябвало да се рецитира 108 пъти рано заран. Най-силно настояща е в събота, защото е ден на Сатурн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР