Сътрудници на Туитър се похвалиха, че разглеждат кореспонденцията и интимните

...
Сътрудници на Туитър се похвалиха, че разглеждат кореспонденцията и интимните
Коментари Харесай

Срамно порно в Туитър: Служители се фукат с голи снимки и интимна кореспонденция на потребителите

Сътрудници на Туитър се похвалиха, че преглеждат кореспонденцията и интимните фотоси на консуматори в обществените мрежи. Снетото със скрита камера видео с признанията им бе оповестено в ютуб от организацията Project Veritas.

На фрагментите се вижда по какъв начин сътрудник на Project Veritas си поддържа връзка с подпийнали служащи на Туитър, които се хвалят, че могат да четат известията на всички консуматори от обществената мрежа. Според старши инженера по мрежова сигурност Клай Хейнс в Туитър има отдел от 300-400 души, на които се заплаща особено за разглеждане на непознати диалози. " Плащат им за това да гледат непознати пениси ", разкрива той.

Друг инженер от обществената мрежа - Пранай Сингх споделя, че на неговия сървър се пазят всички интимни известия и фотоси на потребителите. " Всички фотоси, всички девойки, с които сте спали - всички те са на моя сървър. Не може да ги изтриете, тъй като са при мен. Мога да ги изпратя на вашата жена и тя да ги употребява по време на развода ", хвали се той.

Сътрудниците на Туитър означават, че потребителите заплащат за безплатното потребление на обществената мрежа точно с персоналните си данни. От получената информация се сформира така наречен " виртуален профил ", който по-късно се продава на рекламодателите.

На въпрос на кореспондента на Project Veritas за това по какъв начин могат потребителите да защитят данните си, някогашният инженер от Туитър Канрадо Миранда дава отговор, че това е невероятно и отбелязва, че в обществените мрежи се пазят данни даже от нерегистрирани консуматори.

Представителите на Туитър опровергават информацията за сътрудници, следящи за интимни преписка и фотографии. По думите им до персоналната информация има достъп стеснен брой от чиновниците.

От компанията означават, че такива чиновници са длъжни да съблюдават прецизни условия за достъп към потребителските данни, акцентира BuzzFeed.



Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР