Сътрудници на руската гвардия заедно с представители на Министерството на

...
Сътрудници на руската гвардия заедно с представители на Министерството на
Коментари Харесай

Руската гвардия евакуира пострадали от наводненията в Амурска област

Сътрудници на съветската армия дружно с представители на Министерството на изключителните обстановки и полицията о бхождат наводнените домове в Амурска област и изтеглят потърпевшите поданици . Това заяви ТАСС, базирайки се на информация от министерството.

" Сътрудници на Руската армия с лодки обикалят селата Угловое, Таскино и Путятино в Приамур . Заедно със спасители от Министерството на изключителните обстановки, полицията и прокуратурата са обходили наводнените домове и изтеглят жителите. Те възнамеряват да окажат помощ на популацията в село Мазаново ", заяви помощник на организацията.

На 25 юли бе оповестено отчасти бедствено състояние поради изобилните превалявания и наводненията на огромна част от територията .
 20 станаха жертвите на наводненията в Иркутска област в Русия
20 станаха жертвите на наводненията в Иркутска област в Русия

Съдбата на още осем локални поданици остава незнайна

По думите на регионалния шеф Василий Орлов , наводнението заплашва 21 обитаеми места в пет региона, възнамерява се евакуацията на към 3 000 души. По-рано от министерството на изключителните обстановки оповестиха, че към този момент са евакуирани 980 души, потърпевши от наводненията в Мазановски и Селемджински регион.

В Приамурието бе оповестено, че на 29 юли се чакат мощни дъждове и гръмотевици . Очаква се поради неприятното време да е затруднена активността на енергийните обекти и връзките. Възможно е да има развалени покриви и контузии измежду хората.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР