Сътрудник на Прилепин загина при атаката, за която представители на

...
Сътрудник на Прилепин загина при атаката, за която представители на
Коментари Харесай

Руският писател Захар Прилепин е изваден от медикаментозна кома

Сътрудник на Прилепин почина при офанзивата, за която представители на съветските управляващи упрекнаха Украйна. Съветник на украинския президент Михайло Подоляк от своя страна допусна, че атентатът е осъществен от съветските спецслужби.

 

В бодро разположение на духа, доколкото е допустимо в тази обстановка. Чувства се добре. Благодари на всичките си близки, съобщи Кондакова пред публицисти.

Глеб Никитин - губернаторът на Нижегородска област, където бе осъществена бомбената офанзива, на към 400 километра източно от столицата Москва - удостовери тази информация. 

 

Вчера сутринта експлодира взривно устройство, прикрепено изпод на автомобила, с който пътувал 47-годишният Прилепин. Сътрудник на писателя, който карал колата, е умрял. Самият Прилепин е ранен. В колата не е имало други хора.

От правоохранителните органи споделиха пред ТАСС, че офанзивата може да е осъществена от диверсионна група. Следственият комитет на Руската федерация ревизира за присъединяване в покушението против Прилепин Александър Пермяков. Заподозреният е арестуван, по време на разпита той свидетелства, че е работил по напътствие на украинските специфични служби, осведоми Българска телеграфна агенция.

 

Следственият комитет на Руската федерация ревизира дали в покушението е забъркан Александър Пермяков. Заподозреният, който е арестуван, споделил по време на разпита, че е работил по напътствие на украинските специфични служби, показва ТАСС.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР