Сътрудничеството между БСП и СДСМ обсъдиха лидерите на двете партии

...
Сътрудничеството между БСП и СДСМ обсъдиха лидерите на двете партии
Коментари Харесай

Сътрудничеството между БСП и СДСМ обсъдиха лидерите на двете партии

Сътрудничеството сред Българска социалистическа партия и СДСМ разискаха водачите на двете партии Корнелия Нинова и Зоран Заев по време на визитата на македонския министър председател в София, написа bTV.

Нинова изясни пред публицисти, че всяка година ще се вършат срещи сред двете политически сили, в които ще вземат участие и кметове и депутати. Ще се разискват както европейски тематики, по този начин и такива от интереса на България и Македония.

„ Ние имаме трансгранично съдействие сред общини, в които имаме кметове на Българска социалистическа партия и техни кметове – и да задълбочим това съдействие, и да си разменяме домакинството- веднъж да е в София, веднъж при тях ”, изясни водачът на Българска социалистическа партия. Двамата със Зоран Заев са обсъждали и балканска конференция през септември, на която да се съберат водачите на всички леви партии от района: „ На нея да обсъдим Западните Балкани като приоритет на председателството на България на Съвета на Европейски Съюз ”.

Нинова уточни, че резултатът ще бъдат съответни оферти и решения, които ще бъдат предоставени на българското държавно управление в навечерието на европредседателството.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР