Сътрудничеството между България и Румъния в поддържането на ефективни зелени

...
Сътрудничеството между България и Румъния в поддържането на ефективни зелени
Коментари Харесай

Радев и Йоханис обсъдиха доставките на храни и суровини на фона на пандемията

Сътрудничеството сред България и Румъния в поддържането на ефикасни „ зелени коридори “ за превоз и доставки на артикули, храни, медикаменти и съоръжение от първа нужда, разискаха в телефонен диалог президентите на двете страни Румен Радев и Клаус Йоханис.

Това оповестиха от прессекретариата на президента. 

Двамата бяха единомислещи, че взаимната поддръжка е основно изискване за намаляване на отрицателните резултати от икономическата рецесия.

По време на диалога бе маркирано ефикасното взаимоотношение при обезпечаването на директно прекосяване на български и румънски жители в случаи на нужда.

Президентът Радев сложи въпроса за разрешаване на износа от Румъния за България на първични материали, нужни за производството на фуражи, което се чака от българските животновъди. Президентът Йоханис се ангажира с този въпрос и изрази упованието си той да бъде позволен през идващите дни.

Бързото въвеждане и използване на обществени и стопански ограничения в поддръжка на губещите своите работа и приходи жители, също беше измежду акцентите на диалога.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР