Сътресенията в March Madness са това, за което феновете на

...
Сътресенията в March Madness са това, за което феновете на
Коментари Харесай

Джак Голке от Оукланд се надява, че форматът на турнира на NCAA ще остане непокътнат, за да даде възможност на средните училища

Сътресенията в March Madness са това, за което почитателите на колежанския баскетбол мечтаят, когато шампионатът на NCAA се организира всяка година. И когато дойдат, постоянно има един или двама играчи за тима, за който никой не е очаквал да завоюват мача си в първия кръг, които печелят незабавна популярност.

Това беше Джак Голке от Оукландския университет тази година, откакто загуби 32 точки, идвайки от пейката с 10 тройки, направени от 20 опита в шокиращо показване, което победи Кентъки Уайлдкетс, 80 -76, в първия кръг.

Оттогава Голке признава, че животът е бил „ буря “.

Гардът на Оукланд Джак Голке желае да стреля по време на Шампионата по 3 точки за мъже Hanes на Global Credit Union Arena във Финикс в четвъртък. (Кевин Абел/Icon Sportswire посредством Getty Images)

„ Само полуда от всички ъгли и просто се пробвам да се оправя с това допустимо най-добре “, сподели Голке пред Fox News Digital когато го попитаха по какъв начин е животът му след то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР