Сатиричният сайт НеНовините следи сюжета с раздвоението на премиера, който

...
Сатиричният сайт НеНовините следи сюжета с раздвоението на премиера, който
Коментари Харесай

Нацията отпразнува Борисовата отмяна на шашмата с болничния

Сатиричният уебсайт " НеНовините " следи сюжета с раздвоението на премиера, който първо реши да анулира заплащането на първия ден от болничния, а по-късно – под напора на задаващите се митинги – се възмути от себе си и анулира анулацията.

НАЙ-ВЕЧЕ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ – Нацията изликува, че ще може умерено да си се лекува, откакто през вчерашния ден министър председателят скастри подопечните си и още веднъж взе известното решение.

Платеността на болничните се резервира и главно народът на държавна работа незабавно си пусна един троен за до края на седмицата, с цел да се възвърне от създалия се тия дни стрес.

Предложението първите ден, два или три от болничните да не се заплаща от никого няма да бъде импортирано в Народното събрание стана тематика за необятни диспути, отвлякла вниманието на народонаселението от рисунки за Хари Потър, Грета Тунберг, Данчо Лечков и същински ли са пониженията за Black friday.

" Ох, Блек фрайдей. Взимам си болничен, с цел да намажа и от офертичките за него " – рече нацията, потъркала ръце и джоб, че всичко ще е наред.

" Да са живи и здрави, ще им съберем повечко налози следващата година и всички ще сме добре " – рече великодушно и Влади Горанов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР