Сатиричният сайт Не!Новините предава ексклузивни новини от света на футбола,

...
Сатиричният сайт Не!Новините предава ексклузивни новини от света на футбола,
Коментари Харесай

ЦСКА и "Левски" няма да харчат за трансфери, като "Лудогорец" ще е шампион

Сатиричният уебсайт " Не!Новините " предава извънредни вести от света на футбола, където тече драма със опасността " Левски " да остане без финансиране.

ЦАР КИРО ФУТБОЛ – Абонираните подгласници на " Лудогорец " оповестиха, че ще залагат все по този начин на евтини дилетанти, само че за които към този момент няма да заплащат огромни трансферни суми и десетки хиляди евро месечни заплати.

" Правехме се на надъхани да преследваме Лудогорец за купата, само че 10 години стигат. Няма смисъл, пари напразно " – разясниха от Борисовата градина.

В синия клуб също са на мнение, че може да похарчат няколко милиона евро за друго – да вземем за пример за кувьози за юношите, които да заякнат и по този начин да се спре упованието на излезлите от родните школи гении да бъдат огромни очаквания до 25-годишна възраст, тъй като наподобяват като бълхи от дискотечното кардио.

По този метод се чака и почитателите на двата най-популярни клуба да имат по-спокойна пролет, защото даже най-наивните от тях няма по какъв начин да се отдадат на илюзии от рода на " тази е годината, когато статуквото ще се пропука ".

Решението на ЦСКА и " Левски " да не симулират конкуренция с " Лудогорец " докара до митинги измежду съдиите и по-малките тимове, които оповестиха, че неналичието на терзания за първенците ги удря персонално в джоба.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР