Сатиричният сайт Не!Новините отрази напрегната геополитическа обстановка в страната. БАНКИ

...
Сатиричният сайт Не!Новините отрази напрегната геополитическа обстановка в страната. БАНКИ
Коментари Харесай

ДАНС арестува Борисов - работил за Русия, отстранявайки евроатлантика Цветанов от власт

Сатиричният уебсайт " Не!Новините " отрази напрегната геополитическа конюнктура в страната.

БАНКИ - Премиерът Бойко Борисов бе арестуван тази заран по съмнение в шпионаж и геополитическо преориентиране на България.

Според ДАНС, Министерство на вътрешните работи и прокуратурата министър-председателят е подложил страната на съществени опасности в интерес на Русия, отстранявайки от власт най-видния ни евроатлантик Цветан Цветанов.

Службите следели Борисов дълго и съмненията към него ескалирали при коалирането с Волен Сидеров, само че в началото мислели, че това е някаква смешка просто.

" Винаги сме имали своите съмнения, само че не можехме да повярваме, че човек, чието дясна ръка е атлантически сокол като господин Цветанов, ще работи за Русия. Дори господин Ахмед Доган е сюрпризиран " - споделят от родните служби.

Влезлият към този момент в ролята на основен прокурор Гешев пък разгласи, че работи върху хипотезата, че соросоидите са путинисти и скоро всички ще бъдат задържани с изключение на водачите на " копърки " и причинителите на противозаконна сеч, които са екстра за митинги, контрапротести и считат, че той значи наслада.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР