Сатиричният сайт Не!Новините отрази действията на държавните институции за ограничаване

...
Сатиричният сайт Не!Новините отрази действията на държавните институции за ограничаване
Коментари Харесай

Всички, изтеглили хакнатите данни на НАП, да ги изпратят обратно на флашки

Сатиричният уебсайт " Не!Новините " отрази дейностите на държавните институции за ограничение на вредите от теча на персонални данни от сървъра на Национална агенция за приходите.

ДЪРЖАВАТА - С хартиени писма, разпратени до всички жители, компании и съветски хакери, страната подкани към благовъзпитание и съблюдаване на закона.

" Всички жители, имащи копие на част или задачите въпросни данни, би трябвало в период до 3 дни да ги съобщи на мейл [email protected] или да ги изпрати на флашка в най-близкото районно полицейско ръководство " - гласи наредбата.

Изтеклите/хакнати данни на Национална агенция за приходите би трябвало да бъдат върнати в същия търговски тип, в който са получени.

По този метод държавният ни уред ще секне разпространяването на конфиденциални персонални данни, търговски секрети и бази данни, представляващи част от националната ни сигурност.

Междувременно стана ясно, че на Данаил Кирилов е предоставено да прави станиолени шапки за всичката държавна администрация, с цел да сътвори бариера против разджуркване на файловете.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Изтичането на персонални данни от Национална агенция за приходите (18)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР