Сателитните снимки са заснели забележителности, места за отдих и летища

...
Сателитните снимки са заснели забележителности, места за отдих и летища
Коментари Харесай

Сателитни снимки улавят въздействието на коронавирус от Космоса

Сателитните фотоси са снимали забележителности, места за отдих и летища пустеещи измежду огнището на Covid-19 - видео

Тъй като държавните управления приканиха своите жители да останат у дома, доста известни места бяха изобразени доста по-спокойни, в сравнение с в седмици преди болестта да се популяризира.

Във Англия Борис Джонсън разгласи, че ще бъде признато незабавно законодателство, което ще разреши на служителите на реда и имиграционните чиновници да задържат тези, които считат, че са опасност за публичното здраве.

Мерките идват дружно с редица други стъпки, в това число спомагателна отбрана на заетостта за тези, които непринудено вземат участие в лечебни заведения.

Сред локациите са известната скулптура на свободата в Ню Йорк. Местоположението, което нормално е заето с туристи, е доста по-тихо в сателитните фотоси, направени тази седмица.

В целия свят държавните управления се състезават, с цел да предотвратят по-нататъшното разпространяване на заболяването. Португалия е записала първата си гибел от вируса. Властите там сложиха страната на най-високо равнище на паника.

В Обединеното кралство незабавното държавно законодателство ще наложи неотдавна пенсионираните NHS, а възрастните обществени чиновници ще могат да се върнат на работа без загуба на пенсионни права.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР