Сатанински храм в Отава планира да проведе събитие, което очевидно

...
Сатанински храм в Отава планира да проведе събитие, което очевидно
Коментари Харесай

Сатанински храм в Отава се готви за първата Черна меса в Канада

Сатанински храм в Отава възнамерява да организира събитие, което явно ще бъде първата обществена Черна меса в историята на Канада, на 17 август, написа Си Ен Ес Нюз.

Черната литургия е инверсия и насмешка с католическата меса , като ритуалът се извършва наопаки, от края към началото и символизира отхвърлянето на Христовата жертва на кръста, както и провалянето на Сатаната.

„ По създание това включва потреблението на обичайни знаци и обръщането им надолу за основаване на обред, който би трябвало да е противопоставен на обичайна литургия “, съобщи пред Глобал Нюз Николас Марк , народен координатор на сатанинския храм.

Събитието ще се организира в „ The Koven “, хеви метъл ресторант/бар със сатанинска атмосфера. Пропускът е 20 $, или 15 $ „ с подаяние от чисти чорапи “ за щедрост. Необходима е предварителна регистрация онлайн, не се позволяват фотоси или видеоклипове на Черната меса, а вратите се отварят в 10:00 ч. вечерта. Билетите за присъединяване към този момент са разпродадени.
Церемонията е озаглавена „ Libertas in Tenebris “, или „ Freedom in Darkness “ „ Свобода на мрака “.

" Черната меса е свещена гала, структурирана в реплика на католическата литургия ", съгласно Националния католически указател. „ Призовавайки Сатаната, ритуалът е концентриран към оскверняването на Евхаристията, което нормално се прави посредством кражба на свят човек от католическа черква и потреблението му в полов обред за опозоряване с уриниране върху него “.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР