Сасуоло разгроми отбора на Петко Христов Специя с 4:1 в

...
Сасуоло разгроми отбора на Петко Христов Специя с 4:1 в
Коментари Харесай

Без Петко Христов Специя беше разгромен от Сасуоло

Сасуоло разгроми тима на Петко Христов Специя с 4:1 в мач от 30-ия кръг на Серия А. Българският национал остана запаса, а в негово неявяване Доменико Берарди с два гола и по един на Каан Айхан и Джанлука Скамака донесоха триумфа на „ неровердите “. Почетното попадение за Специя вкара Даниеле Верди.

Берарди даде задатък на Сасуоло от дузпа в 17-а минута, само че в 36-а минута Специя изравни с майсторско осъществяване на Даниеле Верде, който овладя топката в наказателното поле и с акуратен фалцов удар не остави шансове на стража на домакините.

Три минути след почивката Берарди означи юбилейния си гол номер 100 в Серия А и още веднъж изведе Сасуоло в резултата.

В идващите минути Специя бе по-активният тим и търсеше изравнително попадение. Гостите на два пъти имаха искания за дузпа, само че реферът подмина обстановките.

Мачът бе решен в 78-а минута, когато турският бранител Каан Айхан овладя топката след центриране от корнер и с външен фалц я прати в мрежата за 3:1.

Три минути по-късно Джанлука Скамака вкара четвърти гол за Сасуоло от директен свободен удар.

С тази победа Сасуоло се изкачи на 9-о място в Серия А с 43 точки, до момента в който Специя е на 15-а позиция с 29 точки на сметката си.

В другия мач от вечерта Дженоа победи Торино с 1:0, макар че игра с човек по-малко към 70 минути поради червен картон на Лео Йостигард. Точен за Генуезци бе Маноло Портанова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР