Сасуоло постигна обрат и победи с 2:1 Торино като домакин

...
Сасуоло постигна обрат и победи с 2:1 Торино като домакин
Коментари Харесай

Сасуоло с ценна победа над Торино


Сасуоло реализира поврат и победи с 2:1 Торино като хазаин в мач от 20-ия кръг на Серия А. По този метод отборът от северна Италия прекъсна отрицателната си серия от седем дуела без триумф над този противник.

В 4-ата минута домакините бяха покрай попадение, само че изстрелът на Жереми Бога мина клинично покрай левия непряк дирек защитаван от Салваторе Сиригу.

В 20-ата минута Торино откри резултата. Томас Ринкон шутира след осъществяване на ъглов удар, на голлинията Мануел Локатели вместо да почисти, прати топката в личната си мрежа.

Две по-късно Андреа Консили се намеси уверено след диагонален удар на Андреа Белоти. В 26-ата минута капитанът на „ биковете “ финтира бранител в наказателното поле и стреля в далечни ъгъл, само че още веднъж топката не попадна в мрежата на домакините.

В средата на първото полувреме Сиригу сподели добър инстикт след удар от близко на Франческо Капуто.

Сасуоло се засилва през втората Чст и това незабавно даде резултат. В 61-ата минута Жереми Бога възвърне равенството след доста хубав гол в горния ляв ъгъл от 30 метра.

В 73-ата минута обратът стана факт. Голмайсторът за домакините проби отляво и подаде на задната греда, където непокрития Доменико Берарди от близко с компактен удар донесе успеха за домакините.

Все отново Торино можеха да избегнат загубата в 81-ата минута, само че тогава напречната греда спря изстрел на резервата Винченцо Милико.

С успеха Сасуоло се изкачи до 14-ата позиция в Серия А с 22 точки, до момента в който Торино остава 8-и с 27.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР