Състоянието на тролейбусите във Враца разбуни духовете в местния парламент

...
Състоянието на тролейбусите във Враца разбуни духовете в местния парламент
Коментари Харесай

​Николай Вълков с шокиращо признание: Рекламата държи ламарините на тролеите във Враца да не се разпаднат

Състоянието на тролейбусите във Враца разбуни духовете в локалния парламент през вчерашния ден, видя кореспондент на BulNews.bg.
Отношение по тематиката взе общинският консултант Борислав Банчев. Той съобщи, че положението на тролеите сега е окаяно - задачите били изгнили и с дупки, което застрашавало живота и здравето на хората. Той настоя да им се придаде порядъчен тип и по някакъв метод да се оправдае увеличената цена от 1 лев за билет.
Банчев сложи и въпросът за рекламните надписи по публичните транспортни средства. Оказва се, че макар изтеклите контракти с рекламодателите тролейбусите още са брандирани и на процедура популяризират гратис.
Шокираща обаче е повода, която уточни шефът на сдружението Николай Вълков за оставянето на рекламните лепенки.
„ Няма по какъв начин да махнем рекламите, тъй като точно те държат ламарините на множеството от тролейбусите да не се разпаднат “, съобщи с наведена глава Вълков. Това напълно действително разказва положението на машините, които всеки ден се чупят по пътищата в града.
В тази връзка предлагането на кмета Калин Каменов да се дават безплатно на „ Тролейбусен превоз – Враца “ ЕООД три броя пътнически автомобила също породи различия.
Според докладната бусовете „ Мерцедес Спринтер “ се дават от общината гратис за период от 5 години.
Един от най-яростните критици на предложенията и решенията на Калин Каменов Борислав Банчев пък съобщи, че е ходил да види пътническите коли и е прегледал документите за техническото им положение. Съветникът разясни, че било записано, че трите буса са с по 400 000 км. пробег, което съгласно него не било действително. По думите му общината щяла да трансформира предприятието в автоморга с трошки, която да транспортира жителите и гостите на града.
„ С това движение на ръководство на „ Тролейбусен превоз – Враца “ в скоро време хората ще се возят с леки коли, а след някоя и друга година те ще бъдат сменени от рикши “, разяснява Банчев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР