Състоянието на Стефан Данаилов в момента е стабилно. Няма промяна

...
Състоянието на Стефан Данаилов в момента е стабилно. Няма промяна
Коментари Харесай

Ламбо: Като ранен партизанин съм

" Състоянието на Стефан Данаилов сега е устойчиво. Няма смяна в индикаторите му. Днес ще бъдат назначени спомагателни съвещания и проучвания. Той ще бъде квалифициран за възможна интервенция, която обаче не е незабавна. Кога тъкмо ще бъде осъществена интервенцията, ще бъде решено до 48 часа ", съобщи пред Нова телевизия Стоил Апостолов - шеф на бургаската болница " Бургасмед ", в която през вчерашния ден артистът беше признат след случай.

Актьорът беше признат в ортопедичното поделение след строшаване на бедрена шийка. Инцидентът с легендата на българското кино и спектакъл е станал в неделя в жилището му в Приморско.

" Говорих с баща вечерта, когато стана случаят. Той е със страховит дух. Мисля, че това доста ще му помогне да се възвърне. Държа връзка с екипа на болничното заведение. Вероятно интервенцията ще се извърши там. Не знам дали професор Андрей Йотов ще взе участие в интервенцията. Не мисля, че е удачно да го местим в София в това положение ", описа синът на Данаилов - Росен Цанков.

" Случват се и такива неща, както се споделя, шансът му не сработи този път ", съобщи по-рано Росица Обрешкова, племенница на артиста. - " По молба на Мастъра оповестявам на целокупния български народ, че той е добре, не е в тежко положение. Чувства се добре. Каза, че е ранен партизанин - по този начин да го одобряваме ", добави тя.

" Боли го. Сигурно е оптимистичен. Няма да му е удобно, а има нова роля. Надявам се да се възвърне бързо. Той е здрав и мощен мъж. Винаги е бил мъжага ", съобщи пък някогашният министър на културата Вежди Рашидов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР