Състоянието на Стефан Данаилов в момента е стабилно. Няма промяна

...
Състоянието на Стефан Данаилов в момента е стабилно. Няма промяна
Коментари Харесай

Състоянието на Стефан Данаилов е стабилно

„ Състоянието на Стефан Данаилов сега е устойчиво. Няма смяна в индикаторите му. Днес ще бъдат назначени спомагателни съвещания и проучвания. Той ще бъде квалифициран за възможна интервенция, която обаче не е незабавна. Кога тъкмо ще бъде осъществена интервенцията, ще се реши до 48 часа ”, съобщи пред Нова телевизия доктор Стоил Апостолов, шеф на МБАЛ „ Бургасмед “.
Актьорът беше признат в ортопедичното поделение на лечебното заведение. Той е със строшаване на бедрена шийка. Инцидентът с легендата на българското кино и спектакъл е станал в неделя в жилището му в Приморско.
Пред NOVA приказва и синът на артиста Росен Цанков. „ Говорих с баща вечерта, когато стана случаят. Той е със страховит дух. Мисля, че това доста ще му помогне да се възвърне. Държа връзка с екипа на болничното заведение. Вероятно интервенцията ще се извърши там. Не знам дали професор Андрей Йотов ще взе участие в интервенцията. Не мисля, че е удачно да го местим в София в това положение ”, показа Цанков, представен от БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР