Състоянието на Стефан Данаилов остава много тежко. Въпреки появилите се

...
Състоянието на Стефан Данаилов остава много тежко. Въпреки появилите се
Коментари Харесай

Чакат чудо да спаси Стефан Данаилов

Състоянието на Стефан Данаилов остава доста тежко. Въпреки появилите се информации, че е изведен от здравната кома, доведеният му наследник Росен Цанков съобщи, че артистът не е в схващане, съобщи " Дарик ".

" Знам, че е на апаратно дишане и в медикаментозна кома ", сподели синът на починалата му брачна половинка Мария Данаилова и режисьора Вили Цанков.

Самият той пристигна във ВМА и даде изказване пред медиите, събрани там поради информациите, че околните са във Военна болница за среща с лекуващите лекари. Цанков описа, че Ламбо се е почувствал зле преди три дни. Имал е затруднено дишане, създали са му пункция на белия дроб.

" Затова го сложиха и на апаратно дишане. Избор на лекарите беше да го слагат в медикаментозна кома, другояче той си беше в схващане. Явно, с цел да не се мъчи. Това е, което знаем. Племенничката му Росица беше един-два пъти при него. Това, което знам от нея, а и от лекарите е, че е в кома. Нищо повече ", сподели Росен Цанков.

Той добави още, че обичаният артист е имал кръв в белия дроб. " Взеха някакви хистологии, само че не знаем резултатите публично ", сподели синът на Мария Данаилова. " Лекарите не са ни споделили какво плануват, аз се надявам на някакво знамение ", призна Росен Цанков.

Стефан Данаилов претърпя случай през лятото, който приключи с тежка интервенция на тазобедрената става, а от санаториума на МО в Хисаря, където се възстановяваше, артистът по неотложност бе превозен до ВМА-София и признат в реанимацията поради проблем с излив на белия дроб.

Публично за това, че почетният зам.-председател на Българска социалистическа партия е в кома заяви в профила си Корнелия Нинова, която също като околните държи непрекъсната връзка с лекарите. Тя се решила на общественото обявяване на тази неприятна вест поради стотиците позвънявания от цялата страна от разтревожени хора.

Официална информация от ВМА досега не се оповестява, защото лекуващите се преценяват с желанието на роднините на обичания от всички артист.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР