Състоянието на софийското здравеопазване е много по-различно от това в

...
Състоянието на софийското здравеопазване е много по-различно от това в
Коментари Харесай

Таня Андреева: Държавата не трябва да плаща дълговете на общинските болници

Състоянието на софийското опазване на здравето е доста по-различно от това в страната, само че е реалност, че общинските лечебни заведения са най-уязвимите. Всеки пациент, който има потребност от лекуване, търси първо помощ в общинската болница. Много пациенти обществено не могат да си разрешат да отидат в по-големи лечебни заведения.

Проблем е и, че хората не знаят къде да отидат, когато имат проблем. Това разяснява в предаването " Лице в лице " по БТВ доктор Таня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 година в София. Завършва Медицинския... към профила - някогашен министър на опазването на здравето.

Проблемът с фрагментите е доста огромен, сподели тя. В общинските лечебни заведения се правят най-ниско платените от касата здравни услиги. По думите й парите не са проблем, отговорностите на общинските лечебни заведения не са толкоз доста - половин милион лв..

Държавата не би трябвало да заплаща задълженията на общинските лечебни заведения, съгласно нея. Това няма да излекува казусът. Изходът по думите й е индивуален метод. По области да се види какви лечебни заведения би трябвало да има, сподели тя.

Концептията за незабавната помощ би трябвало да стане факт, съобщи тя.

Тя разяснява и тематиката за така наречен третия пол, която бе повдигната поради Истанбулската спогодба. По думите й Конвенцията сподели, че обществото ни е консервативно в хубавия случай на думата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР