Състоянието на Славчо Пеев (79 г.) – директор на Дупнишкия

...
Състоянието на Славчо Пеев (79 г.) – директор на Дупнишкия
Коментари Харесай

Състоянието на Славчо Пеев се подобрява

Състоянието на Славчо Пеев (79 г.) – шеф на Дупнишкия спектакъл "Невена Коканова ", се усъвършенства, заяви за БНР тази заран лекуващият доктор доктор Тодор Колчев.

В сряда вечерта той извърши намеса, при която на известния артист бе подложен стенд след изострен челен инфаркт на миокарда.

Здравното положение на Славчо Пеев се влошило към края на премиерното зрелище на „ Почти като човешки глас “ под режисурата на Валентин Балабанов, с което театърът излезе на сцена във връзка празника на Дупница на 19 октомври.

Пеев получил инфаркт, задръстване на артерия на сърцето. Бил е и с хипертонична рецесия и белодробен оток. Направена му е сполучлива намеса, при която е подложен стенд.

Няколко дни, а и през уикенда, ще е под непрекъснато наблюдаване, ще бъдат направени спомагателни кръвни и други проучвания.

Поне за година артистът ще е на лекарства, с цел да поддържа положително положение на сърдечната активност, сподели доктор Колчев. Не се постанова пренасяне в столична клиника на тоя стадий, положението му се усъвършенства, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР