Състоянието на Сашка Васева вече е подобрено. В момента певицата

...
Състоянието на Сашка Васева вече е подобрено. В момента певицата
Коментари Харесай

Монахини се грижат за Сашка Васева

Състоянието на Сашка Васева към този момент е усъвършенствано. В момента певицата е с Ковид-19, брачният партньор ѝ също бил с вируса, като го прекарал тежко, само че не се наложило полнично лекуване.

По думите му пред "България през днешния ден ", към този момент няма заплаха за живота на Васева, само че прцесът по възобновяване ѝ ще бъде дълъг. Той споделя още, че сега монахини се грижат за нея и тя към този момент бележи усъвършенстване, само че Ковид-19 влошил положението ѝ:



"Цялото поделение беше болно. Подозирам, че Сашка се болести от някой от лекарите, тъй като аз като разбрах, че съм позитивен, въобще не се виждахме. Състоянието ѝ не може да се опише малко, в този момент стискаме палци да се усъвършенства, защото бяхме стигнали една добра фаза, нека не се върнем обратно и тя да развие пост Коронавирус синдром ".

Сашка Васева е под наблюдението и на хърватски психолог, а монахини от немския медал се грижат непрекъснато за нея. Певицата към момента е незряща, само че има късмет зрението ѝ да се възвърне. Вече се ориентира и е в положително душевно положение.



Съпругът на Васева показа, че тя води диалози с двете им деца всеки ден по телефона. Медиците в Германия давали обещаваща прогноза, че Сашка ще прогледне още веднъж евентуално до година или две.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР