Състоянието на руския опозиционер Алексей Навални продължава да се подобрява

...
Състоянието на руския опозиционер Алексей Навални продължава да се подобрява
Коментари Харесай

Състоянието на Навални се подобрява, засилиха полицейската охрана

Състоянието на съветския опозиционер Алексей Навални продължава да се усъвършенства от отравянето с новичок и в този момент той може да приказва още веднъж. Тази информация разкрива списание " Шпигел ", съобщи " Ройтерс ".

Критикът на ръководството на президента на Русия Владимир Путин е лекуван в берлинската болница Charite, откакто съществено заболя по време на полет в Русия през предишния месец. Германия изиска от Москва да даде пояснение. Русия отхвърля да е забъркана в тази ситуация. Германия разгласи, че против Навални е употребен новичок.

Списанието написа, че Навални е подложен под засилена полицейска отбрана, защото с възстановяване на здравословното му положение се чакат повече гости.

" Шпигел " и " Белингкат " схванаха, че Навални може да приказва още веднъж и евентуално може да си спомни детайлности за сриването си, написа немското списание. Неговите мнения могат да бъдат рискови за хората, които стоят зад офанзивата, добавя " Шпигел ".

Междувременно италианският министър председател Джузепе Конте съобщи в изявление за вестник " Ил Фолио ", че президентът Владимир Путин му е съобщил, че ще подреди съставяне на комисия за следствие отравянето на Навални.

" Президентът Путин ме увери (в извършения неотдавна разговор), че Русия има намерение да обясни това, което се е случило и ми сподели, че ще сътвори комисия за следствие и е подготвен да сътрудничат на немските управляващи ", сподели Конте.

По думите му съдействието е най-хубавият метод, с цел да се попречи това трагично събитие отрицателно да засегне връзките сред Европейски Съюз и Русия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР