Състоянието на обичания от цяла България актьор Стефан Данаилов е

...
Състоянието на обичания от цяла България актьор Стефан Данаилов е
Коментари Харесай

Нинова: Ламбо, дръж се, миличък

Състоянието на обичания от цяла България артист Стефан Данаилов е тежко. Това разкри водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във Facebook.

Председателят на Столетницата споделя още, че от седмица е в непрестанен контакт с лекарите от ВМА, които вършат всичко допустимо за фамозния си пациент.

Лоши вести за положението на Ламбо, борят се за живота му

"Моля се от все сърце да се оправи. Ламбо, хвани се, дребничък. В този сложен миг сме до теб и те обичаме ", написа още Нинова.

Публикуваме цялостния текст на поста й без редакторска интервенция:

"Стотици хора се обаждат, обезпокоени от новината, че Стефан е изпаднал в кома. От седмица съм в непрестанен контакт с лекарите от ВМА и знам, че те вършат всичко допустимо. Благодарим им. За страдание положението му е тежко. Моля се от все сърце да се оправи. Ламбо, хвани се, дребничък. В този сложен миг сме до теб и те обичаме. "

Както БЛИЦ заяви , Ламбо бе признат по неотложност във Военномедицинска академия предходната седмица, откакто положението му се утежни. Той бе в Хисаря, с цел да продължи възобновяване си след случая, който претърпя през лятото в Поморие. Тогава по неотложност бе признат в болница в Бургас, където му беше направена интервенция на тазобедрената става.

Стефан Данаилов страда от паркинсон, високо кръвно и сърдечни проблеми. Преди време претърпя и онкологично заболяване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР