Състоянието на Ники от асеновградския квартал Горни Воден се влошава,

...
Състоянието на Ники от асеновградския квартал Горни Воден се влошава,
Коментари Харесай

Лечението на Ники от Горни Воден може да бъде прекратено заради недостиг на пари

Състоянието на Ники от асеновградския квартал " Горни Воден " се утежнява, а съществува заплаха лекуването му да бъде прекъснато. Причина за това може да се окаже дефицитът на средства, а които да покрие разноските за лекарства и престоя си в испанска болница. Ние, от Actualno.com, към този момент сме ви разказвали за Николай Иванов от Асеновград, измъчен от злокачествено образувание на дебелото черво.
Момчето е на 32 година и години наред се бори с подлата болест. Към момента му се организира лекуване в университетска клиника в Навара, Испания. Той не пада духом, само че поради нападателната терапия тялото му е доста едва. Ники изяснява, че на 07.08.19 година му е извършена трета химиотерапия с увеличена доза лекарства, която е траяла повече от 10 часа. След края на вливката, телесната температура на Николай се е повишила много над естествената граница - до 39.3 градуса. Заради това, се е наложило той да бъде признат в болница.
В лечебното заведение е останал пет дни, за да се откри повода за тази висока температура. " От първите кръвни проучвания се видя, че имам съществуване на зараза, само че на идващия ден всички индикатори си бяха в нормите, което е доста необичайно, тъй като продължавах да подвигам температура ", споделя Николай. Лекарите са почнали терапия с антибиотик. Въпреки това, тялото на момчето е траяло да реагира с температура до 37.3 градуса. По думите на асеновградчанина, подозренията на лекарите са, че има зараза, която не може да бъде открита към този момент.
От последната информация, която Ники оповести, излиза наяве, че сумата за лечението му нараства непрестанно и лекарите са декларирали, че с цел да се продължи лекуването е належащо месечно да се внасят повече пари. 32-годишният асеновградчанин и фамилията му обаче не могат да си разрешат това и се обръщат за помощ към познати и непознати, както и с молба в обществената мрежа.
" Отново насочвам апел към Вас, другари. Моля, дано който може да изпрати SMS с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777 или да показа обявата, тъй като сумата доста набъбна. От болничното заведение желаят да импортирам по-големи суми, а самата сума надвишава към този момент 100 000 евро . Ако не стартира да импортирам по огромни вноски, може да ми спрат лекуването. Единственото ми избавление сте Вие, другари! ", споделя Ники от " Горни Воден ".
Той оповестява, че все още цялото фамилно имущество им е разпродадено, с цел да бъде платено лекуването му. Вече обаче не е останало какво да продават, а парите са изчерпани. Единственият късмет за живот на Николай Иванов от Асеновград остават единствено даренията и вярата. " Разчитаме единствено на Вас, другари, а страната я няма никаква, с нищо не ми е помогнала! ", споделя в умозаключение асеновградчанинът. Всеки, който има опция и предпочитание, може да помогне по някой от следните способи:
дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лв.:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30
BIC: UBBS BGSF
Титуляр: Николай Владимиров Иванов
и във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или посредством Pay pal:
[email protected]
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР