Състоянието на най-богатия човек в света – шефът на Амазон

...
Състоянието на най-богатия човек в света – шефът на Амазон
Коментари Харесай

Състоянието на най-богатия човек Джеф Безос скочи рекордно

Състоянието на най-богатия човек в света – шефът на Амазон Джеф Безос скочи до нов исторически връх от 171,6 милиарда $, написа организация Bloomberg, като се базира на калкулации от изготвяния от нея рейтинг Bloomberg Billionaires Index (BBI).
Така съгласно Bloomberg, предходният връх, реализиран на 4 септември 2018 година, е усъвършенстван - тогава благосъстоянието на Безос възлизаше на 167,7 милиарда $.
Агенцията отбелязва, че новият връх е станал вероятен с помощта на скок на цената на акциите на Амазон - съгласно резултатите в сряда те са нарастнали с 4,4%, до рекордните 2878,7 $ за брой.
През първата половина на годината положението на Безос се е нараснало с 56,7 милиарда $ и тази обстановка, написа организацията, „ акцентира възходящата разлика в благосъстоянието на хората в Съединени американски щати по време на най-лошия стопански срив след Голямата меланхолия “.
През май Comparisun, консултантска компания за дребен бизнес, разгласява прогнозата си, че Безос има всички шансове да стане първият с благосъстояние над един трилион $ през 2026 година.
Според данни на списание Forbes от април, Безос остава най-богатият човек в света за трета поредна година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР