Състоянието на най-богатия човек в света – изпълнителния директор на

...
Състоянието на най-богатия човек в света – изпълнителния директор на
Коментари Харесай

Състоянието на Безос се увеличи рекордно


Състоянието на най-богатия човек в света – изпълнителния шеф на „ Амазон “ Джеф Безос, скочи до нов исторически връх от 171,6 милиарда $, съобщи организация „ Блумбърг “, като се базира на калкулации от изготвяния от нея рейтинг Bloomberg Billionaires Index (BBI), съобщи БГНЕС.

Така съгласно „ Блумбърг “, предходният връх, реализиран на 4 септември 2018 година, е усъвършенстван – тогава благосъстоянието на Безос възлизаше на 167,7 милиарда $.

Агенцията отбелязва, че новият връх е станал вероятен с помощта на скок на цената на акциите на Амазон – в сряда те са нарастнали с 4,4%, до рекордните 2878,7 $ за брой.

През първата половина на годината положението на Безос се е нараснало с 56,7 милиарда $ и тази обстановка, написа организацията, „ акцентира възходящата разлика в благосъстоянието на хората в Съединени американски щати по време на най-лошия стопански срив след Голямата меланхолия “.

През май Comparisun, консултантска компания за дребен бизнес, разгласява прогнозата си, че Безос има всички шансове да стане първият с благосъстояние над един трилион $ през 2026 година.

Според данни на списание „ Форбс “ от април, Безос остава най-богатият човек в света за трета поредна година.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР